VÅRKÄNSLOR<3



Imorse när jag tittade ut sken solen och fåglarna kvittrade :) Jag gick direkt till min garderob och plockade fram min efterlängtade skinnjacka :D!!! Jag tog på mig mitt nya linne, min mysiga svarta kofta och tighta blå jeans, och sist skinnjackan :) Jag riktigt skyndade ner för trapporna helt upprymd över vädret, men var samtidigt rädd att jag hade missbedömt värmen... Men när jag sedan kom ut kände jag solstrålarna mot mitt ansikte och tror nästan hela jag förvandlades till en sol! Så skönt! Som jag har längtat efter att slippa varma jackor och skor!!

Dagen flöt på bra, en lyckad redovisning och sedan gymmet med Jessica :). Är så himla nöjd med mig själv att jag pressade mig att springa längre på bandet än jag någonsin gjort :D!! Sprang 3 km (utan uppehåll!!) på hastighet 10,2 (mer än jag någonsin haft!) och det tog lite över 18 minuter. Kan fortfarande inte ens nu i efterhand förstå att jag sprang i 18 minuter!!! Men jag gav inte upp här, det kommer mer. Fick för mig att jag skulle gå resten upp till 5 km och se hur lång tid det tog :) Men när jag var på 3,2 km kände jag mig redo att springa igen så jag ökade hastigheten och sprang! Men orkade inte mer än till 3,5 km innan jag fick gå igen. Då gick jag upp till 4 km sedan hade jag bara gett mig den på att orka springa den sista kilometern! Och ger man sig den på det så går det! Jag sprang alltså sammanlagt mer än 4 km idag :D Detta tog 32 minuter och 50 sekunder! Så GLAD och så STOLT :):)

Den 25:te smäller det!!

Dagen började med solsken<3



Innan skolan blev det träning, som vanligt när vi börjar 10 ^^. Inte lika pepp och motiverad idag som igår, men ändå supernöjd att jag gick ner!

Därefter väntade en rolig föreläsning med en väldigt inspirerande förskollärare som arbetat i rskoleklass i 35 år (och lika engagerad och glad ännu!!!!) Kanske är det jag ska jobba i...?








Vacker utsikt :)


Aja. Efter skolan blev det spontanshopping med Jessica :)<3 Vi åt thaimat och provade massa kläder :)










Snygg match!!








<3


Denna vill jag ha!!




Liksom denna :P


Hälsade på min (blivande(?)) uggla :)


Gott gotti gott gott!
Men dom hade bytt plats på sorterna- helt förvirring i min hjärna!






Flumm!!


Feb. 25, 2014

Dagen började med en 5 km lång promme med Jessica :) Vårt mål var att klara det på 45 min och vi klarade det på under 43 :D Sedan blev det gym 1,5 timme!

Efter det kikade vi på Lille Skutt ^^






Hittade denna västen som jag tror jag ska önska mig i present :)

Efter det vandrade vi i blåsten (bara några meter typ, men kändes som evigheter!!!) till Alekes där vi fikade med två fikabröd var- LYX ;)






Sedan bestämde vi att eftersom vi ska träna innan skolan imorgon kunde Jessica sova hos mig ^^, så vi bar oss av in mot stan!

Men vi åkte inte direkt till lägenheten utan svängde förbi Sahlgrenska där morfar ligger inne efter sin operation<3 Jag var inne hos honom medan Jessica väntade i entrén. Lilla morfar<3 Hoppas han får komma hem imorgon!!

Nu har vi chillat och kollat på Frozen (5:e gången för min del X)) Sedan visade Jessica mig en sida som man kan pina massa bilder- Pinterest- är redan fast!!

Feb. 23, 2014

Promenerade till Öckerö med mamma för att köpa fisk i förmiddags :) Kallt, men ändå skönt att få frisk luft! Ingen luft är som är-luften<3



Efter middagen blev det lite plugg. Sedan åkte jag med mamma för att lämna morfar på Sahlgrenska inför hans operation imorgon. Hoppas den ska gå bra<3



När vi kom hem åt hela familjen pizza och sedan kliade mamma mig på ryggen ^^. ÄLSKAR att bli kliad på ryggen :D

Nu sitter jag i Eriks soffa och halvtittar när han spelar GTA :P





Feb. 21, 2014

Känslan som uppstår när man vaknar ur sin powernap och inser att solen skiner, samtidigt som "Swing life away" spelar på mobilen då det visst är någon som ringer! Lyckan blir ännu mer total när man ser att den som ringer är Nicklas<3 och att han låter superglad och säger "jag kommer över nu". Här i soffan ligger just nu en otroligt lycklig och tacksam tjej.



Tänkvärt




Feb. 20, 2014



Gick upp tidigt för att hinna träna innan skolan med Jessica :)


Pepp på gymmet!




Hahahaha ;)

Gick på stan med Jessica efter skolan :)<3




Denna gillade jag massa :D




Vill verkligen ha en jeansväst! Men denna kostade 350 kr :/


Mysjacka/kofta :):)









I stora staden med Farmor :)


Dagen började med en mysig frukost och tvätt!! Haha.


Efter att vi var klara med alla 4 maskinerna och hade hängt kläder på tork i hela lägenheten bar vi oss in till stan :) Fina farmor<3


Inredning :D







Söt uggla nr 1 :)








Såg fina jeansplagg!






Söt uggla nr 2 :)




Söt uggla nr 3 :)




Detta skulle vara någon väldoftande sak, men den doftade inget särskilt :P


Söt uggla nr 4 :)


Efter att ha gått omkring en stund på stan och bland annat visar farmor en av mina favoritaffärer: In-Ex, så fikade vi :)


FARMOR:)<3





<3


Jag provade lite kläder :D






(Längtar till min födelsedag- undra varför ^^)


Sån här skulle va kul att ha hemma :) Fast en lite mindre modell :P


Söt uggla nr 5 :)


Väldigt häftigt vinställ!


Till sist gick vi in i en blomsteraffär för jag skulle få två krukor :)










Aldrig sett ett dubbeltåg förut!! Så himla coolt ^^.


Hejdå Farmor :) Hoppas du kan komma och hälsa på snart igen<3


Farmordag <3

Dagen började med träning och bastu med Jessica :) Blev som vanligt en del flumm.. x)


Idag har det nog nästan konstant regnat hela tiden, och vissa hade det jobbigare än andra i regnet, haha!


Efter ett försenat tåg mötte jag upp farmor på centralen :)

Vi gick och åt på Golden Days :D Supergott!






Plankstek<3


Efter att vi ätit oss mätta besökte vi den lilla affären med extremt mycket innehåll- 4 Gott!


Vi fick med oss ganska mycket godis hem ^^ Hihi.




Efter att ha kommit hem till mig och handlat slappade vi i soffan till Frozen med godis och läsk :)

Sedan kikade vi på kläder på internet (hittadd flera snygga plagg!)


Senare på kvällen var det kakdags :) Farmors goda kakor<3!!! MUMMA!


Vi tände lite ljus och hade kak och temys :)




Farmor & jag<3


Min fina fönsterbräda som har fått liv i form av två växter jag fick av farmor, så fint det blev ^^.


Det sista vi gjorde var att kolla roliga bilder och klipp på djur och barn, alltså vad det finns mycket roligt att de på x)!! Men roligast av allt var en hund som springer i drömmen men sedan vaknar och springer rakt in i väggen X'D HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!



Mysig måndag

Gick upp lagom i tid för att vara hos morfar 10:30 :) Han berättade massa historier och det han kommer ihåg av sina släktingar, det var intressant!


Sedan hälsade jag på Inga :)


Efter det åkte jag till Klåva<3
















Flumm in tha car!


Jag hämtade upp Jessica och vi åkte och tränade :) Vi fick även, för örsta gången i våra liv, basta med en främmande man xD Som dessutom var väldigt pratglad! Haha.

Sedan åkte vi till mig och gjorde 5 sorters pasta ^^


När vi kommit till stan handlade vi lite ;)


Sen städade jag lite då jag direkt imorgon efter skolan ska möta upp farmor som ska komma och sova hos mig :D

Kvällen slutade med flumm i soffan och knasiga bildeffekter på Jessicas data X)




Dock blev det inte någon lång kväll som det brukar dp jag blev så trötter. Börjar la bli gammal... :S

Lördag, LOL, Löjliga familjen







I lördags åkte jag ut till familjen<3! Vi kollade på Mello, åt kalops och god efterrätt och tittade på Rio :D En.mysdag helt enkelt ^^. Jag sov över till igår och tog då en promme i regnet och blåsten med Jessica :) Sedan gick vi och tränade! Efter det åkte vi hem till mig och hjälptes åt att opponera på de tentorna vi ska ha läst. Erik kom hem en snabbis innan han bar sig av igen, men hann krama han<3 Sedan blev det snack, mys och te-tajm :) Sov över ytterligare en dag ;) Nu ligger jag här och är vaken, ska gå ner och äta frukost innan jag ska ut i blåsten för att hälsa på Morfar och sedan Inga :) Hoppas det blir träning idag med ^^

Alla <3 -ans dag

Denna dagen har varit lång :P Efter skolan tränade jag tillsammans med Jessica, göööött! Sedan blev det till att snygga till sig lite och flänga iväg till affären för att köpa allt till min överraskningsmiddag till Nicklas :) Sedan bar det hemåt med 3 kassar mat och en träningsväska (kändes som ytterligare ett träningspass :P). När jag kom hem svep jag omkring i lägenheten och plockade undan och förberedde mina små "presenter".

Till förrätt åt vi smördegshhärtan med svampstuvning

Till huvudrätt gjorde vi potatis och olika sorters lök i ugnen, lövbiff och senapssås, blev jättegott :)


Planen var att vi skulle göra en efterrätt också men vi blev för mätta :P Men idén var att göra kokosglass med rostade cashewnötter och honung ^^. Får se om vi kanske kan göra det imorgon!

Vi mös i soffan, Nicklas fick en ros, en dikt och massa röda godisar, och sedan tittade vi på Frozen <3



Supermysig kväll tillsammans med mitt <3

Fin kväll och fin lampa.






Tisdagen var mysig :)

















Först gick jag en liten runda på stan efter skolan och sedan mötte jag upp Elias :) Vi gick till Pizza Hut och åt och sedan gick vi och såg Frozen :D Härlig film! Mysig dag med min lille bror<3


Myspys :)



Fick ett infall och bakade scones ikväll igen ^^. Till det gjorde jag gott te som min uggla höll varmt :)

Helgen



Glad och på bra humör efter två heldagar med Nicklas :) På fredagen mådde han inte bra så den ägnade jag till att skriva mestadels av min tenta till, vilket.kändes superskönt :) Sedan kom han till mig tidigt på lördag eftermiddag^^. Vi har mest varit inne och myst till serier ;) Men fick även gjort god mat, bakat scones och gjort mumsig fruktsallad och glass :D Även en promenad fick vi gått! Även fast han hade praktik nu idag och började tidigt valde han att stanna och sova en natt till hos mig<3 Jag gick upp 05:30 med honom och pussade honom hejdå. När jag äntligen somnat om var det så sjukt svårt att vakna igen X)

Han har gett mig massa energi inför kommande vecka :)<3

Feb. 06, 2014

Sista musikworkshopen och jag fick spela på "gammelmorfar" ^^




Otroliga Onsdag

Efter att ha gymmet och duschat var det dags att bege sig iväg till skolan. Det kändes så superbra :) Detta bör göras till en vana när man börjar sent ^^ Titta bara på bilden hur glada och nöjda vi ser ut!



Vägen till skolan var solig och vi strosade genom stan tills vi märkte att vi blev tvungna att ta bussen den sista biten för att hinna :P





Här är hur vi ser ut efter skoldagen xP Haha. Nää, intressant seminarie som vanligt, denna gången var fokus mycket på drama :)



Efter att ha hunnit komma hem och vilja decka i soffan var det dags för mig att åka in till stan och möta upp mamma :) Men innan dess hann jag med ett besök på 4 Gott!



Ännu en vacker promenad genom Göteborg :)





Vi åt på Pizza Hut- jag tog Peperoni Lovers som vanligt ^^ och vitlöksdippen får inte glömmas (absolut inte!)




Var så hungrig att jag inte ens hann fota den stackars pizzan!!



En liten rolig parentes är att det kom in en kille som glodde något så kopiöst att jag trodde hela min kind typ var täckt med ketchup!! Sedan när jag går på toa känner jag hur han tittar, och sedan när vi reser oss för att gå så vänder han sig om och ursäktar sig "Jag måste bara säga: Shit vilken fin tröja du har, som en ängel på ryggen" och ler stort. Haha. Höll på att dö, men blev glad :)


Efter den gods maten väntade bio- Philomena :) Här är mamma och jag (klart yngst i hela salongen!! Har aldrig varit på bio med panshisar förut...) innan vi har mascararänder nerför kinderna.



Efter filmen promenerade vi till centralen, svinkallt! När vi kom hem blev det te, mera godis och mys/flumm i soffan <3










Påväg till gymmet :)

Har ganska rejäl träningsvärk, men ändå inte så farligt som igår :P Jag satte iaf klockan på 06:30 för att ta mig upp och iväg att gymma med Jessica. Bra disciplin här nu :D

Summering

Härligt med februari och lite sol :) På dessa fyra dagar har jag haft mycket kul, jag har faktiskt ganska mycket kul i allmänhet just nu, vilket känns kanon :D

De två saker som jag tänker mest på just nu är

1. Träning. Jag har verkligen kommit in i en fas där jag peppar mig till fullo, vilket jag älskar! Ska till och med iväg imorgon innan skolan för att träna med Jessica :) DUKTIGT! Jag ska försöka bli inspirerad av följande bild och hoppas motivationen håller i sig ;)




2. Nicklas tog i lördags upp att han vill ha hund, vilket jag känt nej, nej och nej till. Men nu har jag börjat kolla runt på hundar och hundraser på internet (dålig idé!) och hittat ett par såna riktiga sötisar att jag inte kan något annat än agg smälta...











(ska (borde men kan inte) sluta kolla mera:P)


Fint väder i en vacker stad :)



Trööööööööött tjej som ska upp tidigt- SOV MÄNNISKA!!!!

Min lördag

Vaknade sent och åt frukost med Jessica som sovit över :) Sedan blev det en promme med Sebastian och Bella ^^. Efter det gjorde jag tortelini med svamp- ej att rekommendera xP Sedan promenerade jag till gymmet och genomförde det kortaste passet ever då jag var så trött... Sedan åkte jag hem och duschade, och Nicklas kom in i lägenheten helt ljudlöst så jag blev superskrämd när han tittade in i duschen :O När jag duschat klart gick jag ut i köket och där stod my love och hade börjat med maten<3 Vi åt Flygande Jacob till Mello (som Nicklas sågade :P) Så.bra lördag som slutade med massa myspys och en uppsvälld mage.

Fredagsmys :)

Igår var det fredagsmys (med melodin från OLW) ^^. Jessica var här och vi gjorde lövbiff, potatis i ugnen och gräddsås :D Vi kollade lite på Solsidan och NCIS :) Sedan kom Sebastian över :) Vi åt ostbågar och popcorn medan vi tittade på Vantage Point och sedan halva Sagan om de två tornen. Sen blev vi ganska trötta :P Haha.

Antikt

Hemma på Hönö har mamma massa gamla minnen/ smycken från personer i vår släkt. Jag älskar att sitta och titta igenom dom ^^.

Den här var min mormors




Den här var min gammalmormors




Den här klockan tillhörde min gammelmorfar :)


Ringen var min gammelmormors




Lite mynt och annat :)

















100 km i jan :)




Blandat från veckan :)


















Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus