Promenera in till stan!

Idag har det varit sol och värme :)<3 Jag fick möjlighet att ha min nya tröja/jacka ^^. Den var supermysig och gosig!! Fick till och med plocka fram solisarna ;D

ÄLSKAR när solen skiner<3








Vårhopp!!














När jag vaknade var himlen helt blå, men nu hade den smyckats av fluffmoln ^^

(The Simpsons....)





Kunde inte låta bli att fota blommor denna otroliga dag :) Fotade faktiskt det mesta om jag ska va ärlig x)


















Promenerat ända in till stan :)




Åt, vad den luktar gott!!!! Men inte så.gott så den är värd 250 kr!


Denna snygga linnet hade jag tittat ut och köpte då det är så somrigt :D


Vi avslutade stan med korv och sedan Pandaglass :) Lakritsglass rakt igenom :)




Mina fynd :)









Helgen :)

Jag startade helgen på Hönö med familjen :) Vi skrattade bl a åt Johan Glans, Clara Henry och William Spets x)

På lördagen åkte mamma och jag med pappa och Elias till Partille och kikade när de hade match :)




På kvällen gjorde pappa och jag god mat :)


Glass och pappas kolasås <3


På söndagen åkte jag in till stan och pärlandet armband för Ung Cancer med Jessica :) En trevlig stund!!






Pärlade 15 armband :)


Köpte även ett svart :)





Efter att ha varit hemma en stund, Jessica hängde med hem med :), så åkte jag spontant hem till Nicklas <3 Han blev verkligen överraskad och jag visste först inte om jag störde. Men sen sa han att jag gärna fick stanna när jag frågade ^^. Vi kollade på de nya Big Bang avsnitten som kommit ut (Sheldon pussar Amy!!!!), åt choklad, vindruvor och ost och kex och hade det mysigt :)<3

Ikväll har jag varit på flummhumör :P




Laddade ner ett program där man totalt kan ändra sitt utseende :P Här fick jag gröna ögon ^^



Sammanfattning

I onsdags hade jag äntligen en myskväll med Nicklas<3 Jag gjorde Pestokyckling, vi kollade på Captain Phillips och så fick jag min födelsedagspresent ^^. Mysig kväll med min man :)



Superglad för den fina klockan :):):)<3

Längtar alltid att få somna och vakna vid hans sida<3


Torsdagen började med skola-gestaltande redovisning- och sedan bjöd Jessica mig på lunch :)<3

Det blev även lite kik i affärer trots mina klackskor ;P





















Senare på dagen fick vi för oss att spontant se en film och frågade om Jannike ville komma över :) Så vi tre hade det mys hemma hos mig och pratade och kollade klipp på internet, men någon film blev det aldrig :P


Jannike hade med en present till mig- en grön ljusstake med ett hjärta som man ska hänga på väggen- superfin<3

Det blev sovdags klockan 3 xD Jessica sov över då vi skulle åka iväg till Lager 157 med Sebastian på morgonen efter (alltså idag :P)

Sebastian hämtade upp oss vid 11 tiden och det blev en trevlig utflykt :)









Lite picknick på en parkering innan ingång :D








Två glada prickar :)






När Sebastian provar kläder :P




Coolingarna Nr 1


Lite fika innan det var dags att åka hemåt




Dock var det mest Sebastian som shoppade :P Jag hittade ändå en mössa och en body till Annas ännu ofödda bebis ^^ och en grön leopardsjal till mig :)




Idag är det fredag och det = Mys :)

Tog följe med Jessica till Hönö, vi kom in på ämnet profiler... :P



Åkte hem till Hönö och myser med familjen :)



Mar. 18, 2014


Regn regn regn.... Hela dagen :P Tur att jag inte var tvungen att gå utanför dörren. Men ah, nu gjorde jag ju det ändå för att jag så gärna ville få köpt mina galgar x)



Först var det tvättning som stod på schemat och när det var avklarat började jag rensa bland alla mina kläder och fick rensat bort 4 påsar fulla med kläder som jag ska skänka bort (förutom vissa plagg). Sedan åkte jag till Jysk och köpte 70 galgar(!!!). Hittade även två kuddar till soffan, en handduk till badrummet och vita duntofflor :D Detta fick jag i två väldigt stora påsar :P Haha.



Pappa kom på besök och vi åt Thai och frozen yoghurt till efterrätt i soffan :)<3


Nu har jag fått in alla mina kläder och är supernöjd :D (det enda som skulle behövas är större garderober...haha)





Hej då alla olika galgar!!!



Mitt nästa dilemma är vart jag ska göra av alla sjalar, halsdukar och väskor...Hmm...:P

MYSDAG MED JESSICA

Igår var en sådan dag jag fick för mig att jag skulle klippa mig, bara lite. (hahaha) Det blev såklart mycket :P Men men. ^^





Detta var min första dag på länge som ganska korthårig (en bit längre än axlarna).

Dagen började med att jag gjorde de sista justeringarna på tentan innan jag skickade in den :)

Sedan skulle jag in till stan för att lämna tillbaka en jeansväst och köpa galgar :) Eftersom jag kände på mig att jag inte skulle lyckas med att ta mig iväg till gymmet idag så bestämde jag mig för att promenera till Olskrokstorget och bara ta bussen sista biten :) Dock blåste det så fruktansvärt att jag endast gick till Munkebäckstorget.



Jag köpte 3 plagg :) Varav 2 var på rea. Jeansen var halva priset ^^ De va supersköna och passade perfekt till linnet jag köpte, och även den vita långärmade tröjan :)
















Älskade texten på linnet<3

Vi mötte upp Sebastian och åt lunch på Paprika- kycklingwrap <3

Sedan gick Jessica och jag vidare in i affärer och inser att vi inte kommer hinna till Jysk för att köpa galgar :/ Men vi besökte Happy Mango och åt frozen yoghurt <3 SÅ. GOTT.








Lite flumm, som vanligt ;P







Kanske ska börja ett nyttigt liv ändå..:P

Älskar denna hyllan inne på Åhléns :) Man blir så glad av den!!





Påminnelse till mig själv: köp någon gång den orangea flaskan!

Sist men inte minst vann jag även två Tradera-auktioner som var ett läderhalsband och ett vitt linne med krage :) Billigt och bra!!

Jessica åkte även med mig till Hissings Backa där jag skulle hämta en lampa jag fick gratis genom Facebook :D Supersnygg är den!



Idag var en väldigt bra dag :D

Mar. 17, 2014

Idag vann jag en Weraväska :) Är Så Glad!!!! :D Längtar massa tills den kommer ^^. Jag har även tagit en promenad hem till Nicklas och fick mig några kramar och pussar<3 Men han var fortfarande inte klar så jag kunde inte stanna. Mamma, Erik, Frida och Elias åkte till Orsa idag och ska vara där tills torsdag och åka skidor!! Jag kunde tyvärr inte åka med då jag inte lyckades lösa skolredovisningen på nåt annat tillfälle... Skitsur. Men men. Hoppas dom har det kanon iaf! Mamma skickade bilder på lägenheten de bor i och den är full av ugglor ^^ Så dom tänker på mig iaf :)

15 Mars och jag är 23

Jag åkte till Hönö på fredagen för att vara med familjen på min födelsedag.

Dagen började med att pappa, mamma och Elias kom in med frukost på sängen och sjöng för mig :) Mamma hade med sig ett fotoalbum med bilder från när jag föddes :) Alla satt kvar vid sängen och vi pratade om graviditet och förlossning :P Sedan gick vi alla ner och åt frukost tillsammans <3 Mamma och jag skulle promenera till Klåva för att kika lite på secondhanden så jag gick och gjorde mig iordning. När jag står i badrummet hör jag "Ja må hon leva" spela från Eriks rum. Jag gick dit och öppnade dörren. Då ligger han och ler och grattar mig :) Jag kröp ner hos honom en stund och vi pratade lite<3 Sedan var jag tvungen att göra iordning mig för att gå. Det var en solig promenad! På secondhand hittade jag ett uppläggningsfat, precis som jag hade hoppats :) Nicklas ringde och grattade mig<3 Men berättade att han inte hade tid att ses då han hade mycket kvar på sin tenta...:/ Mamma och jag fick skjuts hem av pappa som var på Golfen. Jag var ledsen för att jag och Nicklas inte kunde ses, jag bara satt på golvet. Då kom pappa och satte sig bakom och höll om mig i typ 20 min<3 Sen var jag glad igen :) Vi skulle grilla men solen gick i moln och det blev så kallt så vi åt paj istället ^^ Jag vann skinnjackaauktionen på Tradera! Efter maten så tog mamma fram en prinsesstårta :)<3











Hon berättade att hon hade beställt den och att hela familjen hade tänkt åka in till min lägenhet och fira mig om jag inte kommit till dom<3 Så himla gulligt!!! Helt plötsligt knackar det på dörren och Anton och Maria står utanför dörren :) Dom hade köpt te till mig och grattade mig :D Blev jätteglad! Dom kom in och pratade lite ^^ När de gått började jag packa ihop mina saker och skulle åka hem. Då sa pappa att han kör mig hem<3 Tack supersnälla pappa :)!! Jag bestämde mig för att bjuda över Jessica, Jannike och Sebastian på filmkväll (tyvärr kunde inte Jannike), så vi hämtade Jessica på vägen till färjan. Jessica och jag köpte pizza på Willys som vi åt innan Sebastian kom. Vi kollade på X men (någon av filmerna :P) och hade det mys :) Sedan började vi kolla på Kung Fu panda men ingen var inne i filmen, Sebastian somnade och Jessica och jag kollade Pinterest :D Klockan 02:00 blev det liv i Sebastian :P Kort därefter gick han hem. Jessica och jag gick också och la oss, jag var supertrött!

Jag fick grattis-sms och hälsningar på Facebook från det att klockan slog 00:00 till den 15 mars till 00:00 den 16 mars :)




En nöjd 23 åring :)

Total tentadag

Imorse när jag skulle göra frukost märkte jag att jag inte hade mycket till frukost hemma :P Så jag fick bege mig ut och handla på morgonkvisten (nåväl, min morgonkvist och alla andras middagskvist). Jag köpte även ingredienser för att göra potatisgratäng :) Jag har aldrig gjort det förut och efterson jag nästan enbart äter pasta tänkte jag att det var en bra idé ^^.


Det gick ganska snabbt att göra, vilket var bra då jag var i ett sådant "machine" flow i tentaskrivet :) Jag var klar med tentan runt 8 tiden någon gång tror jag. Jag blev så sugen på vispat ägg så jag var tvungen att få till affären igen :P På vägen mötte jag min höggravida kompis Anna och hennes pojkvän, de hade också handlar ägg ^^. Var kul att stöta på henne :) Jag kollade Big Bang (tack för du finns!) och på Tradera efter en skinnjacka och Converse och hittade några intressanta annonser som jag la i minneslista, ska komma vidare imorgon :D Nu är jag ju helt ledig imorgon vilket känns både superskönt och långtråkigt :P:/ Får se vad jah gör av dagen... Men på kvällen ska jag ut med Jessica, Jannike och Sebastian :) Det ska bli skojsigt!!

Imorgon på dagen borde jag ändå komma mig ut lite..Kanske en promme i skogen, får se! Hoppas på soligt vårväder iaf ^^

Saknar såklart Nicklas och vet inte ens om vi ses på lördag nu...:( <3

Långpromenad i skogen

Idag gick Sebastian och jag en promenad i skogen :) De första 5 km var målet att gå på högst 45 min och det gjorde vi :)

Solen sken och det var underbart att promenera! Såg en citronfjärill som med sin existens gjorde min dag! Även en hackspett i skogen och massa myror på vägen :) Man börjar verkligen känna att våren är här <3

Idag gick jag sammanlagt 15,44 km!!

När de första 5 km var gjorda fick jag äntligen ta lite kort, men det fick gå fort :P Haha

Det är så vackert när solen lyser igenom träden!!





Såg familjen Troll ^^





När jag kom hem gjorde jag lite övningar på min yogamatta ute på balkongen :)



Resten av dagen var väldigt seg. Är på något sätt supertrött nu när våren börjar komma. Är helt slut och har ofta huvudvärk :/ Men man vänjer sig väl snart vid solen och ljuset :)

Både idag och igår var jag så trött, helt slut faktiskt, på eftermiddagen att jag somnade i soffan och sover några timmar, inte likt mig, men antar att det går över snart!

På kvällen åt jag glass med kokos och blåbär :)



Mar. 11, 2014

Nicklas smsade och skrev att han inte mådde bra :( Usch va synd om honom! Vet inte när vi ses nu :'( Känns tråkigt. Jag var ledig idag och han hade tagit ledigt för att vi skulle kunna ha en dag och vara med varandra <3 Men det blev ingenting med det :( Hoppas han kan ses på lördag iaf (som senast). Då är det både min födelsedag och jag åker troligen med mamma, Erik, Frida och Elias och åker skidor på söndag och är borta till torsdag kväll. Så ses vi inte på lördag eller innan så kommer det gå minst en hel vecka till tills vi kan ses...:S 21-22 februari sågs vi riktigt senast (med ett undantag från en snabb fika den 5 mars). Känns inte okej :( Jag vill flytta ihop!

Mar. 11, 2014

Solen skiner, himlen är blå, det är vindstilla och jag är ledig :)



Idag ska jag ÄNTLIGEN träffa Nicklas :) Hoppas nu bara det blir så för längtar typ ihjäl mig!

Nu det sista har vi setts så himla lite, blir less på det :/ Hoppas det ändras nu när hand praktik är slut om en vecka! Egentligen hoppas och vill jag flytta ihop typ nu ^^. Men det är väl önsketänkande <3

Flummdag!!

Dagen i skolan idag var typ kaos! Haha. Vad som än hände eller sas så misstolkades det på ett eller annat sätt x) Såna dagar kommer då och då, ofta ganska så sällan, men oj så många skratt det blir de dagarna! Idag skrattade jag tillochmed så mycket att jag faktiskt ramlade av stolen!!! Duns rakt ner på golvet! Och där satt jag på rumpan och kunde inte sluta skratta xD Är härligt när man skrattar det där totalt äkta skrattet som leder till tårar. Älskar det!

Förövrigt var det en rolig dag, workshop på HDK hela dagen med färg och formövningar som slutade i berättelser, dikter och en rap ;)

KALAS

Igår hade jag kalas :) Tyvärr kunde inte Nicklas komma, han kände sig inte bra, Frida behövde packa och morfar kände inte att han orkade. Men kalaset blev trevligt ändå med de som var där :)

Jag hade bakat silverkaka och hallongrottor, farmor hade hjälpt mig att göra mjuk pepparkaka, parisare och kokosdrömmar och mamma stod för marängtårtan :D

Det var en väldigt solig och fin dag så balkongdörren fick stå öppen när alla var här och andades :P

Det blev ett riktigt lyckat kalas, och var även det första jag haft helt själv ^^.


Redo för kalas :) (sminkmässigt)

Här kommer bilder på sakerna jag fick :D













Verkligen supersupernöjd :)<3

Jag tog bilder med Nicklas systemkamera som jag fått låna men vet inte hur man för över till datorn så tog kort med mobilen i kameran xP










<3

Kortaste helgen

Oj oj oj. Denna helgen har då varit kort och typ tråk :/ Men ibland blir det såna helger med! Jag har ändå gått en promenad fredag och lördag, men inte mer i träningsväg... Men igår var jag duktig och tvättade, putsade fönstren, bakade silverkaka och hallongrottor till mitt släktkalas idag ;) Nu har jag dammat överallt och tvättat alla speglar, så nu ska jag strax dansa med Bosse (dammsugaren) :P Sedan blir det till att göra mig iordning. Hoppas och tror (och typ vet) att denna dagen kommer bli roligare :) Det är första gången farfar och Kerstin är i min lägenhet, och morfar, om han kommer med :) Och träffa familjen är ju alltid mys! Sedan kommer Nicklas också<3 Har inte sett honom på två veckor (förutom en fika på stan i onsdags!) så ska bli underbart!! Längtar så tills om en vecka då hans praktik är slut så vi kan ses igen :)

Nu sitter jag i soffan och äter lite frukost och glömde lägga upp bilderna från prommen igår så här kommer dom. Var en riktig vårdag igår :)




(Vilken röra! Så blir det när man gör många bestyr samtidigt XP)










Låååångsam fredag



Denna dagen började jag med en rask promenad :) Jag tänkte "idag ska jag vara effektiv", men oj så fel jag hade xP Tänkte att jag kunna läst, och kanske (kanske) hinna börja med tentan. Men har varit seg hela dagen, inte ens kollat ut vilka kort jag ska beställa... Men men, vissa dagar är väl såna. Hoppas morgondagen blir mer effektiv, eller ah, det måste den ;)! Jag måste baka silverkaka och hallongrottor till kalaset på söndag och även hinna damma, dammsuga och allt det där :P

Dagen slutar iaf med mys i soffan under en filt med Big Bang :) Vad skulle jag göra utan den serien...?

Mar. 06, 2014



Så GLAD när jag äger två pincetter med mina favoritmotiv^^. Ugglor och leopard <3 Hihi.

ULLARED med mamma :)<3




























Vårens varmaste dag hittills :)?















Tog en promenad hem till Nicklas :) Jag hoppades att han skulle vara hemma så jag kunde ge honom semlan och få en kram och en puss. Men han var på praktiken så fick bara ställa in den i kylen ^^. Det var så varmt ute idag, fick ta av mig skinnjackan :D Såg snödroppar, krokus och vitsippor (?) :) Fick mig iaf en 5 km solig promenad och en pojkvän som kommer få en glad överraskning när han kommer hem :)

Passade på att storhandla på vägen hem och har nu gjort pasta carbonara för första gången :) Mumms!

Do you wait to build a snowman?



Hahahahaha <3<3<3<3

Måndagen










Mar. 02, 2014

Idag har det varit ruggigt väder hela dagen lång :P Det snöade till och med ett tag! Men mamma och jag trotsade vädret och gick vår promenad som vi lovat varandra :P Jag har även hunnit läsa lite i litteraturen till skolan och suttit en hel del med att välja kort som jag ska framkalla och förstora :D Nu mot slutet av dagen fick jag dock en alldeles ny idé och det är att jag ska ha korten nästan helt i svart-vit :) Med svarta ramar till blir det nog super :)!! Jag ska även framkalla kort från vår Kroatienresa och göra ett album :) Helst sjukt vad man längtar till värmen när man tittar tillbaka på gamla kort<3 Men mu Mars får du visa vad du har för vårtecken ;) Snödropparna har då redan kommit sig upp på sina ställen :D


1 mars :)

När klockan nu slår 00:00 är det bara 2 veckor tills jag fyller år :D och en vecka till jag ska ha mitt kalas ^^, YÄY!

Denna första dagen på månaden har bjudit på en låååång sovmorgon, sedan en 6 km promenad med Jessica :) Efter det blev det gym (+ 1 km spring), bastu, taco med la familia och sedan Frozen (för typ 6:e(?) gången) Haha.
























Mar. 01, 2014



Igår åkte jag till Hönö och kommer vara kvar till tidigast imorgon :) Idag ska jag promenera, kanske träna, välja bilder att framkalla, inte störa ihjäl mig på Ozzy :@ och försöka hinna hälsa på Inga och morfar :)

Jag fick spelat piano igår, blev I see fire :)<3 (dock med alldeles för mycket hjälp sjung (skrik) av Ozzy, så blev inte så långvarigt XP)

Pappa och jag gjorde lövbiff med gräddsås och bollar i ugnen och sedan tittade vi, tillsammans med Elias, på Avatar :)

Mysig kväll på Hönö :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus